Suomen
Shukokai
Karateliitto

Suomen
Shukokai
Karateliitto

Shukokai

Mitä Shukokai karate on?

Shukokai karate on perinteisen japanilaisen itsepuolustus– ja kamppailulajin tyylisuunta, johon kuuluvat lyönnit, potkut, torjunnat sekä niiden vaihtelevat yhdistelmät. Monipuolisen lajin parissa kehityt niin henkisesti kuin fyysisestikin, opit samalla tärkeitä itsepuolustustaitoja sekä kunnioitusta, joka on tärkeä osa lajin ydintä.

Karate sopii kaikille

Shukokai karate on sinulle sopiva laji, kun haluat oppia voimakasta ja nopeaa tekniikkaa sekä tehokasta vartalon käyttöä. Et tarvitse aloittaaksesi aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Taidot kehittyvät harjoittelun ja kokemuksen myötä harrastajan omalla tasollaan.

Monipuolinen karate

Voit asettaa omat tavoitteesi harrastajana tai kilpailijana. Karatessa kilpaillaan ottelussa (kumite) ja liikesarjoissa (kata). Lajeissa voit kilpailla yksilönä tai joukkueena ja voit edetä mahdollisuuksien mukaan aina MM-tasolle asti. Harjoituksissa ja leireillä solmit uusia ystävyyssuhteita ja harrastuksesta muodostuu monelle elämäntapa ja intohimo.

Aloita karate!

Tule kokeilemaan karatea yksin, kaverin tai koko perheen kanssa. Löydä lähin seurasi ja ilmoittaudu mukaan alkeiskurssille!

Löydä oma seura

Tiedotteet

Kilpailut
markkuvirtanen

MM-kilpailut 2020 info

Cape Town – MM-kilpailut 2020 info   Jokainen kilpailija, tuomari, valmentaja tai gashukuun osallistuja tulostaa ja täyttää itse oheiset pdf tiedostot, tiedot kerätään osallistujilta keskitetysti

Lue lisää »
TIEDOTE
markkuvirtanen

Aikuisten Kimura Cup 2020 – Tulokset

Oss, Shihan Danielsin poismenon johdosta pidimme hiljaisen hetken virallisessa tiedottamisessa. Karhulan liikuntahallilla järjestettiin 25.01.2020 aikuisten henkilökohtaiset Shukokai karaten SM-kilpailut. Katso kilpailujen tulokset alla olevasta linkistä.

Lue lisää »