Suomen
Shukokai
Karateliitto

Suomen
Shukokai
Karateliitto

Shukokai

Mitä Shukokai karate on?

Shukokai karate on perinteisen japanilaisen itsepuolustus– ja kamppailulajin tyylisuunta, johon kuuluvat lyönnit, potkut, torjunnat sekä niiden vaihtelevat yhdistelmät. Monipuolisen lajin parissa kehityt niin henkisesti kuin fyysisestikin, opit samalla tärkeitä itsepuolustustaitoja sekä kunnioitusta, joka on tärkeä osa lajin ydintä.

Karate sopii kaikille

Shukokai karate on sinulle sopiva laji, kun haluat oppia voimakasta ja nopeaa tekniikkaa sekä tehokasta vartalon käyttöä. Et tarvitse aloittaaksesi aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Taidot kehittyvät harjoittelun ja kokemuksen myötä harrastajan omalla tasollaan.

Monipuolinen karate

Voit asettaa omat tavoitteesi harrastajana tai kilpailijana. Karatessa kilpaillaan ottelussa (kumite) ja liikesarjoissa (kata). Lajeissa voit kilpailla yksilönä tai joukkueena ja voit edetä mahdollisuuksien mukaan aina MM-tasolle asti. Harjoituksissa ja leireillä solmit uusia ystävyyssuhteita ja harrastuksesta muodostuu monelle elämäntapa ja intohimo.

Aloita karate!

Tule kokeilemaan karatea yksin, kaverin tai koko perheen kanssa. Löydä lähin seurasi ja ilmoittaudu mukaan alkeiskurssille!

Löydä oma seura

Tiedotteet

TIEDOTE
markkuvirtanen

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020 on julkaistu. Muutoksena edellisiin vuosiin ei 2020 järjestetä kansallisia nuorten joukkuekilpailuja. Joukkuekilpailuja voidaan haluttaessa järjestää aluetasolla. Joukkuekilpailun tilalle on tullut huhtikuussa järjestettävä

Lue lisää »
TIEDOTE
myyntimaatio

Toimintasuunnitelma 2019

Suomen Shukokai Karateliiton toimintasuunnitelma 1.1 – 31.12.2019: 12.-13.1. Valmentajien leiri, Suomenniemi (Shukokai-opisto) 25.-27.1. Kansallinen leiri, Kimura Cup (aikuisten avoimet SM-kilpailut), Lappeenranta huhtikuu Päävalmentajien leiri, USA

Lue lisää »

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons