Suomen
Shukokai
Karateliitto

Suomen
Shukokai
Karateliitto

Shukokai

Mitä Shukokai karate on?

Shukokai karate on perinteisen japanilaisen itsepuolustus– ja kamppailulajin tyylisuunta, johon kuuluvat lyönnit, potkut, torjunnat sekä niiden vaihtelevat yhdistelmät. Monipuolisen lajin parissa kehityt niin henkisesti kuin fyysisestikin, opit samalla tärkeitä itsepuolustustaitoja sekä kunnioitusta, joka on tärkeä osa lajin ydintä.

Karate sopii kaikille

Shukokai karate on sinulle sopiva laji, kun haluat oppia voimakasta ja nopeaa tekniikkaa sekä tehokasta vartalon käyttöä. Et tarvitse aloittaaksesi aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Taidot kehittyvät harjoittelun ja kokemuksen myötä harrastajan omalla tasollaan.

Monipuolinen karate

Voit asettaa omat tavoitteesi harrastajana tai kilpailijana. Karatessa kilpaillaan ottelussa (kumite) ja liikesarjoissa (kata). Lajeissa voit kilpailla yksilönä tai joukkueena ja voit edetä mahdollisuuksien mukaan aina MM-tasolle asti. Harjoituksissa ja leireillä solmit uusia ystävyyssuhteita ja harrastuksesta muodostuu monelle elämäntapa ja intohimo.

Aloita karate!

Tule kokeilemaan karatea yksin, kaverin tai koko perheen kanssa. Löydä lähin seurasi ja ilmoittaudu mukaan alkeiskurssille!

Löydä oma seura

Tiedotteet

Kilpailut
markkuvirtanen

Aikuisten henkilökohtaiset SM-kilpailut 2023

Aikuisten avoimet SM-kilpailut Lappeenrannassa Aika: Lauantaina 10.6.2023 klo 15.00 alkaen Paikka: Kourulan palloiluhalli – Katajakatu 12, 53810 Lappeenranta Karttalinkki: Kourulan palloiluhalli   Kilpailu on avoin kaikille, kilpailuun

Lue lisää »
Leirit
markkuvirtanen

Kutsu Lappeenrannan leirille 10.-11.6.2023

Kansallinen Shukokai Karaten kesäleiri Lappeenrannassa 10. – 11.6.2023 Valmentajana: Liikuntaneuvos Yrjö Pursiainen, 8. dan, Shihan Aika: Lauantai 10.6.2023 – sunnuntai 11.6.2023 Paikka: Kourulan palloiluhalli –

Lue lisää »

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Photos from Suomen Shukokai Karateliitto - Shukokai Karate Finland's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+Image attachment

Comment on Facebook

Miten siellä meni sitten...

Katso lisää
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException