KOTKA

Kotka

Seuran esittely

UUSIMMAT TIEDOTTEET

Harjoitukset jatkuvat normaalisti erityisjärjestelyt ja hygieniaohjeet huomioon ottaen. Tutustu liiton tiedotteeseen sivulla
https://shukokai.fi/suomen-shukokai-karateliiton-suositukset-covid-19-pandemian-torjumiseksi/

Alkeiskurssin, keltaisten, oranssivöisten sekä Porvoon seuran vyökoetilaisuus on maanantaina 23.11.2020 alk. klo 17 Karhulan kamppailukeskuksella.

HUOM!! Tilaisuuteen saavat tulla ainoastaan vyökokeeseen osallistujat, tarvittavat valmentajat sekä toimihenkilöt.

 

Kotkan Shukokai karate ry on perustettu vuonna 1979 ja sen päävalmentajana toimii sensei Kari Aalto 5. dan.

Seura valmentaa aktiivisesti junioreita, nuoria sekä aikuisia neljä kertaa viikossa Karhulan kamppailukeskuksessa. Valmennustaso on korkea ja erityyppiset harjoitukset ovat laadukkaita ja mielekkäitä kaikenikäisille. Perhekarate on hyvässä suosiossa ja seurassamme harjoittelee yhdessä useita perheitä, vanhempia sekä heidän lapsia. 

Harjoituksia valmennetaan erikseen alemmille- sekä ylemmille vyöarvoille sekä alkeiskurssille 1,5 h/harjoituskerta.

Kotkan Shukokai ja Suomen Shukokai karateliitto yhdessä muiden kaupunkien seurojen kanssa järjestävät yhteisiä leirejä, kilpailuja, alueharjoituksia sekä muita tapahtumia useita kertoja vuodessa Kotkassa ja muilla paikkakunnilla.

Tule treenaamaan hyvässä seurassa!

KOTKA_gradu_syksy-2018 (8 of 54)
kotka_treenikuva_salilta_01 (1)

Kotkan Shukokai karate

Päävalmentaja:

Sensei Kari “Uuno” Aalto
uuno@shukokai.fi
0500 551 771

Yhteystiedot:

kotka@shukokai.fi

Harjoituspaikka:

Kotkan Shukokai karate ry
Ratakatu 14
48600 KOTKA

Harjoitukset

Kalenteri

Harjoitukset

Aika ja paikka

Alla olevassa taulukossa on Kotkan Shukokain yleiset harjoitusajat. Kaikki treenit valmennetaan Karhulan kamppailukeskuksessa.
Alkeiskurssin harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin samaan aikaan alempien vöiden kanssa eri tatamilla. Kurssin alkamisajankohta on maanantaina 13.1.2020 klo 17.
Tarkasta alla olevasta harjoituskalenterista mahdolliset poikkeukset.

Alemmat vyöt (keltaiset-vihreät)Ma ja ke klo 17-18.30
Ylemmät vyöt (siniset-mustat)Ma ja ke klo 18.30-20
AikuisharjoituksetTo klo 19.30-21
Ottelupainotteiset harjoitukset (kaikki, ei kurssi)Pe klo 17-19
Alkeiskurssi (syksy 2020, aloitus ma 7.9.)Ma ja ke klo 17-18.30

Kalenteri

Kotkan Shukokai karate

Päävalmentaja:

Sensei Kari “Uuno” Aalto
uuno@shukokai.fi
0500 551 771

Yhteystiedot:

kotka@shukokai.fi

Harjoituspaikka:

Kotkan Shukokai karate ry
Ratakatu 14
48600 KOTKA

Shukokai

Alkeisryhmä

Karaten alkeiskurssi on mielekäs tapa aloittaa uusi harrastus, joka antaa harjoittelijalle hyvän peruskunnon lisäksi ketteryyttä, nopeutta, voimaa, itseluottamusta, kärsivällisyyttä, kunnioitusta, uusia ystäviä ja ennen kaikkea liikkumisen iloa!

Kurssille voit tulla yksin, ystävän tai vaikka koko perheen kanssa. Kurssin ikäraja on 10 vuotta, huoltaja mukana 9v.

Alkeiskurssilla harjoitellaan karaten perustekniikoita, opetellaan lyöntien, potkujen ja torjuntojen nimiä ja kehitetään peruskuntoa, ketteryyttä sekä tasapainoa monipuolisesti. Lajiin kuuluu suurena osana myös itsepuolustus ja näitä tekniikoita harjoittelemme kurssin aikana muutaman kerran. Jokainen harjoittelija etenee omalla tasollaan ja tämä huomioidaan myös harjoituksissamme.

Harjoituksia valmennetaan kahtena iltana viikossa. Voit osallistua harjoituksiin tutustumismielessä muutaman kerran ennen kurssimaksun maksamista. Kurssimaksuun sisältyy vakuutus, joka on voimassa myös kurssin jälkeen koko kevät tai syyskauden. 

Alkeiskurssia varten ei tarvitse hankkia karatepukua vaan esim. t-paita ja verkkarit riittävät aluksi oikein hyvin. Puvun ja valkoisen vyön saa toki hankkia, ota asiasta selvää esim. valmentajien kautta.

Alkeiskurssi kestää n. kolme kuukautta, jonka jälkeen järjestetään maksullinen vyökoeharjoitus. Tämän jälkeen voit jatkaa harrastustasi seurassamme muiden karatekojen joukossa.

Lisätietoa valmentajilta.
Siirry valmentajat-sivulle

Hinta alkeiskurssille:

150 e

Syksyn 2020 alkeiskurssi:
Kurssi aloitetaan maanantaina 7.9.  Kurssin voi aloittaa vielä viikoilla 38 ja 39.
Harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.30.
Kesto 1,5h/harjoituskerta.

HUOM! Noudatamme THL:n hygieniasuosituksia sekä turvavälejä harjoituksissamme.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ennalta alkeisryhmän peruskurssille  tapahtuu valitsemalla alla olevalta listalta haluttu kurssi, klikkaamalla Ilmoittaudu tästä -nappia ja rekisteröitymällä uudeksi käyttäjäksi täyttämällä huolellisesti  osallistujan tiedot. Ilmoittautumisen varmistus lähetetään automaattisesti rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. 

Voit myös ilmoittautua puhelimitse 050 491 6317/Jari tai sähköpostitse japa@shukokai.fi
Ilmoita kurssille tulevan koko nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja ikä (pv/kk/vuosi)
Jos olet huoltaja ja haluat ilmoittaa lapsen tai nuoren kurssillemme, ilmoita myös omat yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi yhteydenpitoa ja kurssimaksua varten. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Jos haluat lisätietoja ennen ilmoittautumista, niin olethan yhteydessä seuran valmentajiin joko puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät Valmentajat -sivulta.
Siirry valmentajat-sivulle

 

Kotkan

Valmentajat

Päävalmentaja

Sensei Kari “Uuno” Aalto 5. dan
uuno@shukokai.fi
0500 551 771

Sensei Kari “Uuno” Aalto on seuramme perustajajäseniä ja on toiminut Kotkan päävalmentajana ansiokkaasti vuodesta 2000. Useita palkintoja sekä urheilukulttuurin ansiomitaleita saavuttanut Aalto tekee luotettavaa ja vastuullista työtä Kotkan seuran sekä kaikkien karatekoiden parissa ympäri suomen.


opettaja

eelis@shukokai.fi
050 566 1051

Sensei Ari Kosonen
opettaja

ari.kosonen1961@luukku.com
0500 538 002

juha.laakso@kymp.net

auvo.herrala@luukku.com

050 359 7786

japa@shukokai.fi

050 491 6317

samu.herrala@luukku.com

044 540 5310

timo.nikkari@hotmail.com

040 731 9749

Tiedotteet

Shihan Luntin etävalmennukset

Kansainvälinen valmennus ShihanSteve Lunt 8. dan Sveitsistä järjestää etävalmennuksia Zoomin välityksellä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 20 Suomen aikaa maanantaista 6.4. alkaen. Valmentaminen suoritetaan on

Lue lisää »

Harjoitustauko pitenee

Suomen hallituksen linjauksen sekä Suomen Shukokai karateliiton suosituksen perusteella Karhulan kamppailukeskus suljetaan arviolta kuukauden ajaksi mahdollisten tartuntatapausten estämiseksi. Harjoitusten jatkumisesta tiedotetaan erikseen. Myös vyökokeet siirretään

Lue lisää »

Harjoituksissa n. kuukauden tauko

Tärkeä tiedote 17.3.2020/Jari Pitkäkangas, Kotkan tiedotusvastaava Alla olevaa tiedotetta saa ja pitää jakaa asianomaisille. Karhulan kamppailukeskus on suljettu. Pidämme harjoituksissa n. kuukauden tauon. Harjoitukset jatkuvat

Lue lisää »
Kotka
Jari Pitkäkangas

Joulutauko ja pikkujoulukisat Kotkassa

Harjoituksissa on Joulutauko, eli ensi maanantaina 16.12. pidetään viimeiset normaalit harjoitukset kamppiksella. Aloitamme treenit uudelleen keskiviikkona 8.1.2020 klo 17 alempien vöiden harjoituksilla. HUOM! Alkeiskurssi aloitetaan

Lue lisää »

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.