Leirit ja kilpailut

Leirit, Kilpailut ja tulokset

Leirit

Utshi-Deshi leiri 2024

Shihan Pursiaisen, 8. dan, Utshi-Deshi leiri Suomenniemellä Paikka: Shukokai Karateopisto Kuusenhaontie 95 52830 Suomenniemi Harjoitukset: 2. – 4.8.2024 Leiri alkaa perjantaina 2.8. kello 14.00 ja

Lue lisää »

Tietoa karateleiristä osallistujille

Kansalliset ja kansainväliset Shukokai karateleirit ovat tärkeä osa karatekan harjoittelua, jossa saadaan lajin erikoisvalmennusta ja uusinta tietoa tyylisuuntamme päävalmentajilta. Leireille voi osallistua keltaisesta vyöstä ylöspäin olevat karatekat.

Leirin harjoitusajat on aina tarkastettava leirikutsusta. Leirillä ei ole erikseen järjestettyä ruokailua.  Seuran jäsenet ovat vakuutettuja koko leirin ajan, mikäli oma valmennusmaksu tai lisenssi on voimassa. 

Leirille matkustetaan yleensä kimppakyydeillä pääasiassa valmentajien tai seuran jäsenten omilla autoilla tai omien vanhempien kanssa.

Majoituksesta on usein sovittu jonkin hotellin kanssa erikoishinta leirin ajaksi. Vaihtoehtoisesti pyritään majoitus järjestämään läheiselle koululle, johon siirtyminen on helppoa. Näiden mahdolliset maksut täytyy tarkistaa järjestävältä seuralta tai omalta valmentajalta. Yöpymispaikassa on vastuuhenkilöt pitämässä järjestystä ja huolta (myös nukkumaanmenoajat huomioidaan). Yöpyminen tapahtuu salissa tai luokissa. Ketään ei tarkoituksella jätetä yksin, ellei hän itse sitä halua. 

Valmennuksen jälkeen jokainen huolehtii itsestään ja tavaroistaan. Ruokailu tapahtuu joko yhdessä ystävien kesken tai yksin paikallisissa pika- tai muissa ruokaravintoloissa. 

Leirille kannattaa ottaa mukaan hyvän mielen lisäksi myös seuraavat tarvikkeet: 

– Makuupussi, makuualusta ja tyyny (lakanat), yöasu, sisäkengät tai tossut. (jos yöpyminen tapahtuu muualla kuin hotellissa)

– Käyttö-ja vaihtovaatteita; sukkia, alusvaatteita, t-paitoja, housut, verkkarit tai collarit. 

– Sään mukaiset ulkoilu/päällysvaatteet. 

– Juomapullo ja tarvittaessa pikku reppu tai kassi. 

– Peseytymisvälineet (pyyhe, shampoo, saippua, hammasharja ja -tahna, kampa). 

– Vähän taskurahaa mahdollista omakustanteista ruokailua tai muita ostoksia varten. 

– Muut henkilökohtaiset tavarat, kuten mahd. lääkkeet, laastarit, voiteet, matkapuhelin ja laturi yhteydenpitoa varten. 

– Puku, vyö, suojukset, vastuskumit, karatepassi ja muu tarvittava treenivarustus. 

Kaikki tavarat olisi hyvä mahtua yhteen isoon treenikassiin tai laukkuun autojen tavaratila huomioiden. 

Lisäksi: välipalaa ja juotavaa treenien välille (pähkinöitä, myslipatukoita hedelmiä ym. hetkellistä energiaa antavia tuotteita (mielellään ei energiajuomia, hyvä karateka pärjää ilmankin). 

Muistathan merkitä tarvittaessa tavarat ja vaatteet nimelläsi. 

Kilpailusäännöt

Kaikissa Shukokai karaten kilpailuissa noudatetaan kansainvälisen Kimura Shukokai International liiton laatimia kilpailusääntöjä. Lataa kilpailusäännöt alta.