Leirit ja kilpailut

Leirit, Kilpailut ja tulokset

Ottelua tatamilla
Kilpailut

Nuorten Kimura Cup 2024

Nuorten Shukokai Karaten Kimura Cup Vantaalla 30.3.2024 Tulokset Aika:Lauantai 30.3.2024, alkaen klo 14 Paikka:LumosaliUrpiaisentie 14, 01450 Vantaa Karttalinkki – Google Maps Yleistä huomioitavaa:Perinteisten palkintojen lisäksi

Lue lisää »
Leirit

Kutsu Vantaan leirille 30.-31.3.2024

Kansallinen Shukokai Karateleiri Vantaalla Valmentajana: Liikuntaneuvos Yrjö Pursiainen, 8. dan Shihan Aika: Lauantai 30.3.2024 – sunnuntai 31.3.2024 Paikka: Lumosali Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa Google Maps

Lue lisää »
Kilpailut

Aikuisten Kimura Cup 2024

Shukokai karaten Kimura Cup 3.2.2024 Aika: Lauantaina 3.2.2023 klo 14.00 alkaen Paikka: Kourulan palloiluhalli, Katajakatu 12, 53810 LAPPEENRANTAParkkipaikka yläpihalla, sisäänkäynti halliin päädystä alapihalta.Avoin vain leirille

Lue lisää »

Tietoa karateleiristä osallistujille

Kansalliset ja kansainväliset Shukokai karateleirit ovat tärkeä osa karatekan harjoittelua, jossa saadaan lajin erikoisvalmennusta ja uusinta tietoa tyylisuuntamme päävalmentajilta. Leireille voi osallistua keltaisesta vyöstä ylöspäin olevat karatekat.

Leirin harjoitusajat on aina tarkastettava leirikutsusta. Leirillä ei ole erikseen järjestettyä ruokailua.  Seuran jäsenet ovat vakuutettuja koko leirin ajan, mikäli oma valmennusmaksu tai lisenssi on voimassa. 

Leirille matkustetaan yleensä kimppakyydeillä pääasiassa valmentajien tai seuran jäsenten omilla autoilla tai omien vanhempien kanssa.

Majoituksesta on usein sovittu jonkin hotellin kanssa erikoishinta leirin ajaksi. Vaihtoehtoisesti pyritään majoitus järjestämään läheiselle koululle, johon siirtyminen on helppoa. Näiden mahdolliset maksut täytyy tarkistaa järjestävältä seuralta tai omalta valmentajalta. Yöpymispaikassa on vastuuhenkilöt pitämässä järjestystä ja huolta (myös nukkumaanmenoajat huomioidaan). Yöpyminen tapahtuu salissa tai luokissa. Ketään ei tarkoituksella jätetä yksin, ellei hän itse sitä halua. 

Valmennuksen jälkeen jokainen huolehtii itsestään ja tavaroistaan. Ruokailu tapahtuu joko yhdessä ystävien kesken tai yksin paikallisissa pika- tai muissa ruokaravintoloissa. 

Leirille kannattaa ottaa mukaan hyvän mielen lisäksi myös seuraavat tarvikkeet: 

– Makuupussi, makuualusta ja tyyny (lakanat), yöasu, sisäkengät tai tossut. (jos yöpyminen tapahtuu muualla kuin hotellissa)

– Käyttö-ja vaihtovaatteita; sukkia, alusvaatteita, t-paitoja, housut, verkkarit tai collarit. 

– Sään mukaiset ulkoilu/päällysvaatteet. 

– Juomapullo ja tarvittaessa pikku reppu tai kassi. 

– Peseytymisvälineet (pyyhe, shampoo, saippua, hammasharja ja -tahna, kampa). 

– Vähän taskurahaa mahdollista omakustanteista ruokailua tai muita ostoksia varten. 

– Muut henkilökohtaiset tavarat, kuten mahd. lääkkeet, laastarit, voiteet, matkapuhelin ja laturi yhteydenpitoa varten. 

– Puku, vyö, suojukset, vastuskumit, karatepassi ja muu tarvittava treenivarustus. 

Kaikki tavarat olisi hyvä mahtua yhteen isoon treenikassiin tai laukkuun autojen tavaratila huomioiden. 

Lisäksi: välipalaa ja juotavaa treenien välille (pähkinöitä, myslipatukoita hedelmiä ym. hetkellistä energiaa antavia tuotteita (mielellään ei energiajuomia, hyvä karateka pärjää ilmankin). 

Muistathan merkitä tarvittaessa tavarat ja vaatteet nimelläsi. 

Kilpailusäännöt

Kaikissa Shukokai karaten kilpailuissa noudatetaan kansainvälisen Kimura Shukokai International liiton laatimia kilpailusääntöjä. Lataa kilpailusäännöt alta.