Kotkan Shukokai karaten alkeiskurssi alkaa 13.1.2020

Kevään 2020 alkeiskurssi

Peruskurssi aloitetaan maanantaina 13.1.2020 klo 17 harjoitussalillamme Karhulan kamppailukeskuksella. Kurssin ikäraja on 10 vuotta, huoltajan seurassa 9v.
Harjoitukset kestävät n. 1,5h/harjoituskerta. Tervetuloa!

Lue lisää Alkeisryhmä-sivulta

Mitä kaikkea karaten alkeiskurssi sisältää?

Alkeiskurssi Kotkassa

Alkeiskurssilla harjoitellaan karaten perustekniikoita, opetellaan lyöntien, potkujen ja torjuntojen nimiä ja kehitetään peruskuntoa, ketteryyttä sekä tasapainoa monipuolisesti. Lajiin kuuluu suurena osana myös itsepuolustus ja näitä tekniikoita harjoittelemme kurssin aikana muutaman kerran. Jokainen harjoittelija etenee omalla tasollaan ja tämä huomioidaan myös harjoituksissamme.

Harjoituksia valmennetaan kahtena iltana viikossa. Voit osallistua harjoituksiin tutustumismielessä muutaman kerran ennen kurssimaksun maksamista. Kurssimaksuun sisältyy vakuutus, joka on voimassa myös kurssin jälkeen koko kevät tai syyskauden.

Alkeiskurssia varten ei tarvitse hankkia karatepukua vaan esim. t-paita ja verkkarit riittävät aluksi oikein hyvin. Puvun ja valkoisen vyön saa toki hankkia, ota asiasta selvää esim. valmentajien kautta.

Alkeiskurssi kestää n. kolme kuukautta, jonka jälkeen järjestetään maksullinen vyökoeharjoitus, jossa on mahdollista saavuttaa keltainen vyöarvo. Tämän jälkeen voit jatkaa harrastustasi seurassamme muiden karatekojen joukossa.

Lisätietoa valmentajilta.
Siirry valmentajat-sivulle